TUNCAY SÖZEN VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI



Seçim yaklaştıkça siyasi partilerin faaliyetleri de yoğunlaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi il başkanı, ilçe yönetimi ve milletvekili adayı Sezai Okay, Mustafakemalpaşa esnaf ziyaretleri kapsamında  sağolsunlar bana da uğradılar. Karşılıklı sohbetten sonra "İlçe  başkanınız da yeni, hazır yakalamışken HEMŞEHRİ için bir söyleşi yapalım " dedim. Kırmadılar ve aşağıdaki söyleşiyi yaptık.Yorumsuz olarak yayınlıyorum.





İlçe siyasetinde yeni bir isim sayılırsınız. Siyasi çevrelerde pek bilinmiyorsunuz. Kendinizi bize anlatır mısınız?

 
1960 Mustafakemalpaşa doğumluyum. Mustafakemalpaşa çocuğuyum. Ben 37 yıllık esnafım.. Tanınan biriyim. Eğer bilinmiyorsa sorumlusu ben değil de “siyasi çevreler” dedikleriniz olmalı diye düşünüyorum.,


İlçe başkanlığını şerefle üstlendiğim Vatan Partisi, ülkemizi parçalamak, cumhuriyetimizi yıkmak isteyen dış güçler ve onların içerideki işbirlikçilerine karşı en etkili mücadeleyi yürüten partidir. 


Türk Ordusunu yok etme girişimi dahi partimiz hedef alınarak yapılmıştır. 6 yıldır Silivri Zindanlarında verdiğimiz VATAN-EMEK-NAMUS mücadelemiz, “ermeni soykırım” iddialarına karşı ulusal ve uluslararası düzeyde yaptığımız savaş gün gibi ortadadır. Gençlik örgütümüz Türkiye Gençlik Birliği (TGB) 'nin Amerikan askerlerinin başına geçirdiği çuvalı hatırlamayan var mı?

Partiniz her parti gibi seçimlere iddialı giriyor. İlçede ne hedefliyorsunuz?

 
Türkiye'de ve ilçemizde iddialıyız. VATAN-EMEK-NAMUS ekseninde biraraya gelen Milli Güçlerin tek siyasi partisiyiz. Bu güçlerin önünde ne barajlar durabilir ne dağlar.




Partinizi CHP'nin oylarını bölmekle suçlayan çevreler var. Ne diyorsunuz?

 
Cumhuriyeti kuran Atatürk'ün partisini, ilkelerini reddeden, kendini Yeni CHP diye tanıtan bir yapıyla mukayese edilmeyi içimize sindiremeyiz. Bu seçimde bir tarafta Vatan Partisi var, diğer tarafta bölücü/işbirlikçi/cumhuriyet ve vatan düşmanları.


Partinizin Bursa adayları kimler? içerisinde hemşehrimiz var mı?

 
Altta isimlerini verdiğim milletvekili adaylarımızın hepsi hemşehricilik değil, Ulusal Egemenliği yeniden kurma sözü veren partimizin öncüleridir.

 
SEZAİ OKAY

ÜNİVERSİTE
ÜST DÜZEY YÖNETİCİ- ŞEHİT BABASI
MEHMET ALİ MERİÇ

ÜNİVERSİTE
İNŞAAT MÜHENDİSİ
AYHAN CANBAZ

ORTA
MAKİNE TEKNİKERİ
SİBEL DURSUN

ÜNİVERSİTE
AVUKAT
SEMRA YILMAZ

ORTA
EMEKLİ BANKACI
FİGEN TAŞGAN

ÜNİVERSİTE
DİŞ HEKİMİ
NİLÜFER SEÇGİN

ORTA
EV HANIMI
ARZU BİTİRGİÇ

İLKOKUL
İŞÇİ
AYTAÇ TOKER

ÜNİVERSİTE
ECZACI
MUSTAFA ENVER YILMAZ

ÜNİVERSİTE
İNŞAAT MÜHENDİSİ
ŞEREF AKGÜN

ORTA
ESNAF
SÜLEYMAN YURDDAŞER

ÜNİVERSİTE
ZİRAAT Y. MÜHENDİSİ
HALİL YEŞİLYURT

ÜNİVERSİTE
AVUKAT
GÜLCAN ÖZTÜRK

ORTA
EMEKLİ
ENVER SARAÇOĞLU

ÜNİVERSİTE
E.ALBAY-BİYOKİMYA UZMANI
ENVER CAMCI

ÜNİVERSİTE
MEDİKAL DANIŞMAN
FETHİ KARADENİZ

ÜNİVERSİTE
EMEKLİ EĞİTİM MÜFETTİŞİ

SEMİHA SERAP İYEM

ÜNİVERSİTE
TURİZMCİ

İlçemizin yerel sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz?

 
Türkiye nasıl iyi yönetilmiyorsa, Mustafakemalpaşa da iyi yönetilmiyor. Anası ne ki danası ne olsun. İşsizliğin, geleceksizliğin, çevre sorunları, toprakların yabancılara satılması, etnik kışkırtmacılık, ekonomik sıkıntılar, talan, yalan, yağma. Bunların hepsi Mustafakemalpaşa'da var.

Türkiye'yi ve Mustafakemalpaşa'yı yönetmeye başladığımızda bu dertlerin hepsi bitecek.

 
Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?
   
Son olarakUlusal Egemenliği yeniden kurma sözü veren partimiz çatısı altında her kesimi görmek üzere tüm Mustafakemalpaşa halkına selamlarımı iletiyorum. Teşekkürler.

HEMŞEHRİ olarak biz teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.