İYİ PARTİ'DEN MUSTAFAKEMALPAŞALILAR DERNEĞİNE ZİYARET

Sitemiz tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin etkinlik duyuruları ve (başka kurum ve kuruluşlara hakaret olmamak ve konusu suç teşkil etmeyecek) basın açıklamalarına eleştiri haklarımız saklı kalmak kaydı ile sayfalarının açık olduğunu ilan etmiştir. İyi Parti Mustafakemalpaşa Basın Bürosundan yapılan açıklamayı sizlere sunuyoruz.



İYİ PARTİLİLER BURSA’DAKİ MUSTAFAKEMALPAŞALILAR DERNEĞİNİ 
ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı İhsan Keçeci, İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr.Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, İYİ Parti Büyük Şehir Meclis Üyesi Prof.Dr. Hasan Ertürk eşliğinde Bursa’daki Mustafakemalpaşalılar Derneğini ziyaret ettiler. 

Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Kıvanç Atmaca ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Kosova’daki katı atık tesisinin çevreye vereceği zarardan dolayı yapılmaması için gerekli birlikteliğin sağlanması ayrıca Kömürcükadı, Şapçı, Akarca ve Bahariye mahalleleri ile Tümbüldek Kaplıcaları'nı kapsayan arazileri ve çevresini büyük felakete sürükleyecek altın ayrıştırma tesisinin yapımının engellenmesi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. 

Devlet yardımlarından daha fazla yararlanılması için İlçemizin en büyük sorunlarından olan nüfusun 100 bin sınırını aşamamasından dolayı yaşanılan sıkıntıların giderilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.