ŞEYHİME AÇIK MEKTUP - Hayri ÖZTETİKLER

Yorum Ekle
Sayın Şeyhim, uzun zamandan beri icra ettiğiniz faaliyetleri, gösterdiğiniz mucizevi kerametleri; büyük bir takdir ve hayranlıkla takip etmekteyim.

Sizin ilim deryanızdan bir katre olsun faydalanmak azmindeyim. Sizden her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.

Mesela Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle yepyeni şeyler öğrendik. Şimdiye kadar bize ‘resmi tarih’ in anlattıklarının ne kadar “yanlış” olduğunun sayenizde farkına vardık.



Oradaki zaferi aslında sizin arkadaşlarınız olan ‘yeşil sarıklıların’ kazandığını öğrendik. 

Seyit Onbaşı’nın 215 kiloluk top mermisini kaldırıp ateşlemesini tek başına yapmadığı, merminin diğer ucundan “yeşil sarıklıların” tuttuğunu öğrendik. Hatta top mermisinin Ocean zırhlısına isabet ettirilmesini de onlar sağlamış. 

Ertuğrul koyuna çıkarma yapan 3000 kişilik İngiliz kuvvetini, 67 kişilik takımıyla 67 mavzerle 10 saat kıpırdatmayan Ezineli Yahya Çavuş mu vardı sadece. Onun yanında siperlerde bir sürü “yeşil sarıklılar” da mavzer kuşandılar.

Biraz sonra öleceklerini bilmelerine rağmen, büyük bir iman tevekkülüyle düşman siperlerine “Allah Allah” nidalarıyla hücum eden dedelerimiz mi kazandı zaferi. Tabi ki burada da şeyhimin arkadaşları “yeşil sarıklılar” vardı. 

Bunları “resmi tarih” anlatmaz, bunları “gayri-ciddi” pardon “gayri-resmi” tarihten ve şeyhimizden öğreniriz.

Yine şeyhimiz büyük bir keramet göstererek 69 gün madende mahsur kalan 33 Şilili madenciyi kurtardı.

Bitmedi…  Amerikan Gavurunun Chalenger adlı uzay mekiğinin vidalarını gevşeterek patlamasını sağladı.

Sayın Şeyhim, bizim sizden aldığımız feyz henüz yeterli değil. Bu yüzden çevremdeki bazı “münafıkların” sorularına yeterli cevap veremiyorum.  Sizin ilminizle bize yardımcı olmanızı diliyorum. 

Derler ki;
 “Şeyhinin Yeşil Sarıklı arkadaşları, Sarıkamış’ta 90 bin Mehmetçik Allah-ü Ekber dağlarında donarken neredeydiler?

Mısırda Kanal Seferinde İngilizler tarafından biçilen askerlerimize neden yardım etmediler?

Dinimizin en kutsal şehri, Kâbe’mizin olduğu şehir Mekke-i Mükerreme Emir Şerif Hüseyin haini ve İngiliz çizmeleri altında çiğnenirken yeşil sarıklılar neredeydi?”

Şili’deki ‘Hristiyan’ madencileri kurtaran şeyhin, Zonguldak Kozlu’da, Soma’da, Karaman da Müslüman madencileri neden kurtarmadı?

Uzay Mekiğini patlatan Şeyhin 15 Temmuz Fetö darbe girişiminde halkın üzerine ateş açan, TBMM’ni ve Gölbaşı Özel Harekat Merkezini bombalayarak onlarca vatandaşımızı ve polisimizi şehit ederken Fetö’cü pilotların kullandığı savaş uçaklarına neden bir şey yapmadı?

Acele cevap bekliyor, ellerinizden öpüyorum Sayın Şeyhim.


FİKRİ TAKİP…
Bundan birkaç ay önce siyasi parti ilçe başkanları toplanıp kaymakamlığa “Kent Konseyi” kurulması talebiyle bir başvuru yaptılar. Bu girişim yerel basınımızda “KENT KONSEYİ KURULUYOR” başlıklarıyla manşetten verilmişti.  Durum ne alemde? hangi safhada?

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yorum için açıklama