ANADOLU LİSESİ TİYATRO OYUNU SERGİLEDİ - Çetin GÜLER

Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi Türk Edebiyatı Öğretmeni Meltem Birdal ve öğrencilerinin hazırladığı “Beşi Bir Yerde “ isimli oyun izleyicilerden büyük ilgi gördü .





Mustafakemalpaşa Belediye Düğün Salonunda "Beşi Bir Yerde" isimli oyun, 20.05.2015 çarşamba günü saat 14.00 da öğrencilere sergilenirken aynı gün saat 21.00 da öğretmen, öğrenci ve velilere sunuldu. 



Oyunu büyük bir beğeni ile izleyen seyirciler oyun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ,Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Göllü , okul müdürleri öğretmenleri ve çok sayıda davetli izledi.




 Türk Edebiyatı Öğretmeni Meltem Birdal; " Anadolu Lisesi olarak Sergen Şahinbaş , Okan Ümekkan , Burcu Askan , Nilay Akçay , Cenk Sarı , Mert Ada , Seda Kocak , Enes Boyraz ,Bekircan Özturgut ,Mecit Seyisoğlu , Hande Yeğen , Batuhan Özkuvancı , Candan Gargacı ve Asli Kahraman ‘ oluşan öğrencilerimin muhteşem performansıyla Beş kısa skeçten oluşan tiyatro gösterimizde değişen toplum yapısı ,Türkçemizin yozlaştırılması ve dengesiz beslenme konularını traji komik bir anlatmak istedik. Sizleri güldürürken düşündürmek ,düşündürürken güldürmeyi amaçladık ve bunda da başarılı olmayı çalıştık derken , Oyun sonunda oyuncuların dakikalarca ayakta alkışlanması gösterimin ne kadar güzel ve etkili olduğunun kanıtıydı."








Haber ve Fotoğraflar: Çetin GÜLER