SORUN ÇÖZÜLMÜŞ!


Gazetede Yayın Tarihi: 11.01.2018

SORUN ÇÖZÜLMÜŞ!




- Bir bardak suda fırtına kopardın. Sonuçta ne oldu? Bütün her şey yasal hale geldi. Sen de yazdığınla kaldın.

İyi işte. Fena mı oldu? Biz zaten uyarmak için yazdık. Müfettiş değiliz, kontrolör değiliz. Hem anlat bakalım nasıl hallolmuş. Ben de bileyim.

- Senin haberin yok mu?


Belediye bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Sadece sağdan soldan , bölük pörçük duyduklarım var.

- Bir kere CHP li üyenin istifasından belediyenin haberi olmamış. Onlara bir şey gelmemiş. Bu yüzden toplantıda istifa yazısını tekrar verdi.

O zaman bizim belediyemiz çok uzak görüşlü. Hatta medyum bile olabilir. Çünkü 5 aydan beri bu üye bağımsız üye diye internet sitesinde yazılıyor. Hatta Büyükşehir sitesinde de bağımsız üye diye yazılıyor. Bu üyenin istifa edeceğini 5 ay önceden bilmişler. Helal olsun. Eee sonra?

- İşte o toplantıda hem Denetim Komisyonu hem de İmar ve Bayındırlık Komisyonu için seçim yaptılar.

Gündemde var mıydı?

- Hayır. Ama denetim konisyonu seçimi önergeyle gündeme alındı.

Ya diğer komisyon.?

- Onunla ilgili bir önerge duymadık. Ama toplantı bittikten sonra meclis üyeleri dışında herkesi çıkardılar. O zaman seçmişler herhalde. Gördüğün gibi sorun hallolmuş.

Hımmm... Valla daha önce bu sorun sadece Belediye Meclis Başkanlığı ve Yazıişleri Müdürlüğünün sorunuyken, eğer anlattığın gibiyse bu soruna tüm belediye meclis üyelerini de ortak etmişler. Bu arada ben de sana şunu sorayım. “Şeffaf” Belediyemizin internet sitesinde 2013 yılından bu yana ilan edilmiş meclis gündemleri paylaşılmış. Ama Meclis kararları hiç yok. Neden acaba?

Kalın sağlıcakla...




Gazetede Yayın Tarihi: 11.01.2018