ÇİMENSPORLU MİNİK BASKETÇİLERDEN ASKERLİK ŞUBESİNE ZİYARET - İbrahim ÇAVLI haberi.

Yorum Ekle
Mustafakemalpaşa Çimenspor Basketbol şubesi Askerlik şubesi ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci”ye ziyarette bulundular.


 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeni ile Minik Yürekler Askerlik şubesi ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci”ye 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan bir porte hediye ettiler. Genç yürekler “ 18 Mart Çanakkale Zaferini bizlere armağan eden başta Mustafakemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ve tüm şehitlerimize, Afrin”de Zeytin Dalı Harekatında hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, Gazilerimize da acil şifalar ve uzun ömürler diliyoruz.Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz dediler”.



  Askerlik şubesi ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci ise “ İlk öncelikle bu anlamlı günde bizleri ziyarette bulunduğunuz için , bizleri unutmadığınız için çok teşekkür ederiz..Bizler halkımızın huzuru ve rahat uyuması için varız.Sonuna kadar görevimizin başındayız.”dedi.Daha sonra Minik yüreklerin sorularını cevaplayan Askerlik şubesi ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci”ye Basketbolcu kızlara hatıra olarak bardak hediye etti.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yorum için açıklama