DELİ DELİ SORULAR - Hayri ÖZTETİKLER

Yorum Ekle

Çiftlik Bank dolandırıcılığı ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisinde CHP araştırma önergesi verdi. Bu önerge AKP oylarıyla reddedildi. Yani “araştırmaya gerek yok” dediler. Ayrıca bir şey daha söylediler “27 yaşındaki çocuğa inanıp para yatırılır mı?” söylemiyle dolandırılanları suçladılar. Bu konuda “haklı” oldukları taraf var tabi. Ama bunu derken işin başka boyutuyla “suçüstü” oldular.

Bildiğiniz gibi son Anayasa değişikliğinde Milletvekili seçilme yaşını 18’e indirdiler. Referandum çalışmalarında “Hayır” diyenleri suçlarken bu konuyu öne çıkartıp; ” Bunlar gençlere güvenmiyorlar, gençlere karşılar “ diyerek meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde bangır bangır bağırdılar.

Şimdi biz “deli deli” sorularımızdan birini soralım.

“27 yaşındaki çocuğa güvenip para teslim etmiyorsanız, 18 yaşındaki çocuğa güvenip ülkeyi nasıl teslim edeceksiniz?”

  ***

15 Temmuz 2016 da ülkemiz kanlı bir Fetö darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Onlarca vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz şehit edildi. Bu örgütün İslamiyeti kullanarak ve iktidarların görmezden gelmesi, hatta zaman zaman gizli açık işbirliği ile devletin bütün kademelerine sızdığı biliniyor. Hala devletten temizlenmeye çalışılıyor.

Bugün birisi kalkıp dese ki “Keşke 15 Temmuz başarılı olsaydı.” Bu kişiyi ne yaparız? Doğal olarak “Terör Örgütü üyesi olmak, Terör Örgütü propagandası yapmaktan “ soruşturma açar, hak ettiği cezayı bulması için adli makamlara teslim ederiz. 
                                      
15 Mayıs 1919 da başlayan Yunan İşgaline karşı, Antep, Urfa, Maraş ta Fransızlara karşı, her türlü zulüm, katliam ve tecavüzlere karşı canını dişine takarak, binlerce şehit vererek kazandığımız İstiklal Savaşımız var. Sırf Mustafa Kemal düşmanlığı yüzünden “İstiklal Savaşı’nın keşke Yunan kazansaydı” diyebilecek kadar gözü kararmış adama bu sözlerinden ötürü ne yapılır?

Bu da “deli” bir soru. Ama bunun cevabı verildi.

Sayın Cumhurbaşkanımız “Hocam” dediği bu kişiye hastanede “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Bu haftalık ta bu kadar. Sağlıcakla esen kalın.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yorum için açıklama