TEKİN UZKINAY'IN TİCARET VE SANAYİ ODASI PROGRAMI

Yorum Ekle
Bir süre önce yazdığımız yazıda (“https://mkphemsehri.blogspot.com.tr/2018/03/ticaret-sanayi-odasi-ve-borsasinda.html”) ilçemizde yapılacak oda seçimlerine değinmiş ve adaylara çağrı yapmıştık.
Yaptığımız çağrıda vaatlerini , projelerini MKP HEMŞEHRİ 'de yayınlamaya hazır olduğumuzu belirtmiştik.
Düne kadar hiç bir adaydan bir şey gelmedi. Bu sabah Sayın Tekin UZKINAY yolladığı maille programlarını bize iletti.
Söz verdiğimiz gibi, “BEYAZ LİSTE” olarak adlandırılan grubun programını 'eleştiri hakkımız saklı kalmak kaydı' ile virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz.




 
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ;

7. Nisan Cumartesi günü Ticaret ve Sanayi Odamızı yönetecek ve temsil edecek arkadaşlarımızı seçeceğiz.
Odamız kurulduğundan bu yana birçok ağabeyimiz, arkadaşımız, kardeşimiz görev yaptı, hizmet etti. Hizmetlerinden dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Biz de arkadaşlarımızla birlikte bu “bayrak yarışında” “Beyaz Liste” olarak sizin hizmetinize talip olduk. Hizmet Bayrağını sizlerin desteği ile devralıp, aşağıda belirttiğimiz program ve projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz.

  • Odamız sadece aidat alan bir kurum değil, tüm üyelerine EŞİT VE ADİL HİZMET veren bir kurum olacaktır.
  • Mustafakemalpaşa ekonomisinde ÖNCÜ, YOL GÖSTERİCİ ve YARDIMCI bir misyona sahip olacaktır.
  • Üyelerimizin güçlenmesi, gelişmesi için odamızın tüm imkanları seferber edilecektir.
  • Üyelerimizin işlerini geliştirerek Milli pazarda rekabet güçlerini arttırmalarına destek olacağız.
  • DEVLET TEŞVİKLERİNDEN üyelerimizin zamanında ve doğru şekilde bilgilenmesi için her türlü mevzuat desteği uzmanlar tarafından verilecektir.
  • Odamızda GÜMRÜK ve İHRACAT MASASI kuracağız. Mevzuata hâkim ve yabancı dil bilen personel istihdam edeceğiz. Uluslararası pazarlarda iş yapan veya yapmak isteyen üyelerimize danışmanlık hizmeti vereceğiz.
  • Ulusal ve Uluslararası fuarlarda iş yapmak isteyen üyelerimiz TEŞVİK EDİLECEKTİR.
  • İlçemiz ekonomisinin ve üyelerimizin pazarlama kabiliyetini arttırmak amacıyla, ilçemizde eksikliği hissedilen “FUAR ORGANİZASYONU” için fizibilite çalışmaları yapacağız.
  • Büyüyen, gelişen ve kapasitelerini arttıran üyelerimiz için KÜÇÜK ve ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİ kurulmasını gündeme alacağız. Sizlerle birlikte karar vereceğiz.
  • Üyelerimizin bilgilerini arttırmak amacıyla periyodik olarak “satış, pazarlama, finans, üretim v.b” konularda periyodik olarak, uzmanların ders vereceği eğitim seminerleri düzenleyeceğiz.
  • İlçemizdeki diğer ekonomi ile ilgili kuruluşlarla (OSB, Ticaret Borsası, Esnaf Odaları, Ziraat Odası, Küçük Sanayi Sitesi) ve ilgili kamu kurumları ile birlikte “MUSTAFAKEMALPAŞA EKONOMİK KONSEYİ” ini oluşturacağız.

Değerli üyelerimiz;
Yukarıda açıkladığımız programımız doğrultusunda hep birlikte daha organize ve daha verimli bir ekonomi için desteğinizi bekliyoruz.

BEYAZ LİSTE” olarak seçimlerimizin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Tekin UZKINAY

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yorum için açıklama