SEÇİM HAVASI - Hayri ÖZTETİKLER

Yorum Ekle
Seçimlere 1 aydan daha az süre kalmasına rağmen ilçemizde seçim havası pek esmiyor gibi. Partilerde fazla heyecan görünmüyor. Sanırım herkes seçimden çok bayramı düşünmekte.  Şu anda sadece Cumhurbaşkanı adaylarını konuşuyoruz.
Biz de bu hafta “neşeli” şeyler yazalım istedik.
İnternette “Zaytung” diye bir site var. Bu sitede gerçek dışı, şaka, komik haberler ve yazılar yayınlanıyor. Bu siteden esinlenerek ilçemiz için birkaç “zayt” yazalım dedik.
Bu haberlerin tamamen gerçek dışı ve şaka olduğunu unutmamanız dileğiyle başlayalım.
* * *
Milletvekili olmak amacıyla evlerinden ve işyerlerinden kaçan 12 hemşerimizden hala haber alınamaması endişe yaratıyor.
* * *
Cumhurbaşkanı adayına imza veriyorum diye borç senedine imza atan K.K (59) köprüden atlayarak intihar etmek istedi.
* * *
Benzine gelen zamlar ilçemizin umudu oldu. İlçemizde gittikçe artan trafik sıkışıklığının bu sayede azalacağını uman yöneticilerin durumdan memnun oldukları gözden kaçmadı.
* * *
İş ve yardım kuyruklarının artması üzerine iktidar çevreleri “bu kuyrukta olanlar sanki ekonomi kötüymüş gibi göstermek isteyen muhaliflerdir. “açıklaması yaptı. Bir başka iktidar partisinin de bunlar hakkında “Fetö” araştırması yapılmasını teklif etmesi bekleniyor.
* * *
İyi parti ilçe teşkilatı ilçe sinemasında “İyi kötü ve çirkin” filminin gösterilmesi için imza toplayacak.
* * *
Ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanının görevden alınması, havaalanında rastlayıp ayaküstü konuştuğu SoloTürk pilotlarının gösterilerinin iptal edilmesiyle bilinen Muharrem İnce’nin, Bursa Mitingi günü ilçemize uğrama ihtimali üzerine, o gün ilçemizde resmi görevli kalmayabileceği tartışılıyor.
* * *
İlçemiz nüfusunun 100 bin sınırında oynak kur gibi gezinmesi üzerine yapılan toplantıda Suriye Başkanı Beşar Esad’dan gizlice yardım istenmesi kararlaştırıldı.

Şimdilik bu kadar. Her ne kadar sürç-ü lisan ettiysek affola.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yorum için açıklama